Ulrika & Piggelinarna logo Ulrika & Piggelinarna logo för utskrift
Om RSS
 
Vill du få nyheterna direkt till din dator?

Nu kan du via RSS få alla nyheter från www.piggelinarna.se direkt till din dator. Med RSS kan du prenumerera på nyhetsartiklar från nyhetssidan som automatiskt levereras till dig, utan att du behöver surfa till webbsajten för att leta.

Det som krävs är att du har en RSS-läsare installerad där du väljer vilka RSS-strömmar du vill prenumerera på.

Du kommer sedan att få en rubrik och en kort text skickad till dig för varje ny artikel som publiceras i de strömmar du har valt, och om du vill läsa hela artikeln klickar du bara på den medföljande länken. I RSS-läsaren kan du också ställa in hur ofta programmet skall leta efter nyheter och hur de ska presenteras på din skärm.

För att kunna ta emot RSS-strömmar behöver du installera en RSS-läsare (även vissa webbläsare klarar av att hantera RSS-strömmar t.ex Internet Explorer 7 och Mozilla Firefox 2). Exempel på fristående RSS-läsare som du kan ladda hem gratis hittar du längre ner på denna sida. När du har installerat programmet lägger du till de strömmar du vill prenumerera på ifrån listan här nedanför.

 
Adresser till RSS-strömmar på www.piggelinarna.se:
 
Hur får jag använda Ulrika & Piggelinarnas RSS-strömmar?

Ulrika & Piggelinarnas RSS-strömmar är till för personlig bruk men får även användas för kommersiellt bruk så länge det klart framgår varifrån nyheterna kommer.

 
Gratis RSS-läsare

Ulrika & Piggelinarna ansvarar inte för innehållet på nedanstående sajter. Vi ansvarar inte heller för programmen och deras funktioner. Vi har heller ingen möjlighet att ge användarhjälp. Har du frågor om programmen så måste du vända dig till tillverkaren.

 
Kontaktperson

Kontaktperson för www.piggelinarna.se är Magnus Larsson.